George Simion, copreşedinte AUR: ”Vrem să dăm ţării conducătorii pe care îi merită”

  • George Simion, copreşedinte AUR: Vrem să dăm ţării conducătorii pe care îi merită.
  • Simion a spus că Sorin Lavric, viitor senator AUR, are are tot sprijinul formaţiunii, după ce a fost acuzat de misoginism.
2499 afișări
Imaginea articolului George Simion, copreşedinte AUR: ”Vrem să dăm ţării conducătorii pe care îi merită”
”Vrem să dăm acestei ţări conducătorii pe care îi merită,” a spus la AlephNews, copreşedintele AUR, George Simion, care precizează că Sorin Lavric, are tot sprijinul formaţiunii, după ce a fost acuzat de misoginism.
 
Acesta a vorbit şi despre acuzaţiile la adresa unor membri AUR, viitori parlamentari, că ar fi colaborat cu securitatea.
 
Nu discut cine, pentru că omul poate fi nevinovat. Ni s-au adus la adresă că din cei 47 de parlamentari pe care îi avem, 2-3 au fost acuzaţi public. În două cazuri nu se confirmă bănuielile. Nu vom ezita, că nu ne intereseză ciolanul si funcţiile, vrem să dăm acestei ţări conducatorii pe care îi merită. Oamenii aşteaptă să le confirmăm încrederea cu care ne-au girat”, spune George Simion, întrebat la emisiunea Marius Tucă Show despre acuzaţiile potrivit cărora AUR va avea parlamentari care au colaborat cu Securitatea.
 
La rândul său, Claudiu Tărziu, celălalt copreşedinte al formaţiunii, reacţionează la acuzaţiile aduse lui Sorin Lavric, potrivit cărora susţine în una dintre scrierile sale publicate în anul 2019 că „bărbaţii nu caută în femei deşteptăciunea, profunzimea sau luciditatea” şi că „o mie de femei erudite strânse laolaltă nu fac cât fascinaţia uneia singure din cele care au privilegiul nurilor”.
 
E un text literar pe care ei îl dau drept declaraţie politică. A ieşit şi domnul Lavric şi a explicat şi a spus că una e ceea ce face un creator literar şi alta e ce spune şi susţine un om politic. Vă spun cu mâna pe inimă că Lavric e departe de a fi un misogin. E un iubitor de femei, ca orice om normal. Nu e niciun rasist. L-au acuzat de tot delul de prostii... că nici nu poţi să-i treci prin faţă”, spune Claudiu Târziu.
 
George Simion a completat: „Sorin Lavric are tot sprijinul nostru. Va fi senator al României”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici