Video Gorghiu: Dragnea, terminat politic. Imaginea de la DNA, de ţară bananieră. Dacă eu mă duc singură la instanţă şi n-am nevoie de bonă, de pamperşi, credeţi că domnul Dragnea nu putea să meargă singur

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat marţi, la ICCJ, unde a fost audiată ca martor în dosarul Turceni-Rovinari, că Liviu Dragnea este "terminat politic", precizând că imaginea social-demcraţilor care au mers la DNA să-l susţină este una de "ţară bananieră".

754 afișări

„Îmi este limpede, în sfârşit, de ce a vrut domnul Dragnea, cu orice preţ, să câştige la alegerile din decembrie anul trecut, de ce tot acest discurs anti-european pe care îl practică PSD de luni bune, de ce această campanie de victimizare, de ce bătălia în jurul justiţiei şi de ce pragul la abuzul în serviciu a fost cuiul lui Pepelea al acestei guvernări. Evident că va fi de acum încolo un război şi mai şi ca până acum. Nu înţeleg de ce nu îşi dă demisia. Eu n-am văzut ieri nişte imagini cu un preşedinte al unui partid care să fie la apogeul carierei, care are majoritate în Parlament, care are Guvern, care are instituţii, ci am văzut un om terminat politic. Am văzut un om la zenit de carieră, un om care se încăpăţânează să rămână în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor afectând imaginea României, imaginea PSD, un om care nu ştie decât să gestioneze micile conflicte interne şi care are ca obiectiv tema justiţiei prin prisma interesului personal, lăsând deoparte tot ce înseamnă guvernare”, a spus Alina Gorghiu.

Referitor la colegii de partid ai lui Liviu Dragnea ca au mers, luni, la sediul DNA pentru a în susţine pe liderul PSD, Gorghiu a spus: „Este de ţară bananieră imaginea. Oricine vine, depune mărturie, dă declaraţii, dar nu vine cu presiune şi cu campania asta de manipulare şi victimizare. Domnul Dragnea e bărbat. Dacă eu mă duc singură la instanţă şi n-am nevoie de bonă, de asistent, de pamperşi, credeţi că domnul Dragnea nu putea să meargă singur să dea declaraţii? (...) Standardele României sunt impuse de gaşca lui Dragnea de ceva vreme. Sunt atât de jos, încât singurele lucruri pe care le văd pe agenda publică promovată de domniile lor sunt: pragul abuzului în serviciu şi acum înţeleg că ultimul banc e să-l ridicăm la 21 de milioane de euro”, a mai spus Alina Gorghiu.

Referitor la declaraţiile date în dosarul Turceni-Rovinari, în care sunt cercetaţi, printre alţii, Dan Şova şi Victor Ponta, Gorghiu spune că nu a putut furniza informaţii revelatoare pentru dosar. Şedinţa de judecată a fost una secretă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici