Gorghiu, procurorilor DNA: În 2024, an electoral, îmi doresc să ignoraţi zgomotul de fond

„Îmi doresc să ignoraţi zgomotul de fond care va fi destul de puternic”, în contextul organizării tuturor tipurilor de alegeri în 2024, le-a spus ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu procurorilor DNA.

147 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, procurorilor DNA: În 2024, an electoral, îmi doresc să ignoraţi zgomotul de fond

Gorghiu, procurorilor DNA: În 2024, an electoral, îmi doresc să ignoraţi zgomotul de fond

„Suntem la începutul unui an foarte important pentru societatea noastră, un an care va fi marcat de toate tipurile de alegeri posibile cu foarte multe provocări. Ce îmi doresc de la instituţia dvs? Îmi doresc să gestionaţi anul 2024 ca o instituţie de elită, îmi doresc să ignoraţi zgomotul de fond care va fi destul de puternic”, spune Alina Gorghiu la prezentarea raportului DNA.

Calitatea dosarelor întocmite este foarte importantă, adaugă ea.

„Nu vă cer doar să vă faceţi datori, ci vă rog (...) să faceţi performanţă, iar performanţa în opinia mea nu are la bază neapărat sau exclusiv criteriul cantitativ. În realizarea obiectivelor, cred că este foarte important să urmăriţi calitatea dosarelor, confirmată de soluţii obţinute în instanţă”, încheie Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici