Gorghiu recunoaşte că PNL a cerut o manifestaţie de susţinere a guvernului tehnocrat în Bucureşti/ Primăria Capitalei a aprobat mitingul

Primăria Capitalei a decis interzicerea manifestaţiei pe care PNL dorea să o organizeze sâmbătă, susţine preşedintele PNL Alina Gorghiu, care mai spune că acest refuz arată şi teama PSD "faţă de forţele care îşi doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannnis-PNL-Dacian Cioloş".

1131 afișări
Imaginea articolului Gorghiu recunoaşte că PNL a cerut o manifestaţie de susţinere a guvernului tehnocrat în Bucureşti/ Primăria Capitalei a aprobat mitingul

Gorghiu recunoaşte că PNL a cerut o manifestaţie de susţinere a guvernului tehnocrat în Bucureşti şi acuză Primăria că i-a respins-o

UPDATE: Primăria Capitalei a aprobat mitingul PNL

Primăria Municipiului Bucureşti a autorizat mitingul PNL, anunţat pentru sâmbătă, după ce preşedintele partidului, Alina Gorghiu, a anunţat că instituţia a decis interzicerea manifestaţiei.

Biroul de presă al Primăriei Capitalei a confirmat pentru MEDIAFAX că instituţia a aprobat desfăşurarea mitingului, în condiţiile venit de la solicitant. Precizarea a venit după ce Alina Gorghiu a anunţat pe pagina de Facebool că primăria a decis interzicerea evenimentului.

"Am aflat acum câteva minute că Primăria Capitalei a decis cenzurarea manifestaţiei publice pentru care PNL a făcut zilele trecute demersurile instituţionale. Evenimentul ar urma să aibă loc sâmbăta aceasta. Mizam pe participarea bucureştenilor care susţin o guvernare reformistă după 11 decembrie", a scris luni Gorghiu, pe Facebook, într-o postare intitulată "Ce naşte din Iliescu, comunism respiră".

Liderul PNL mai spune că, după ce ieri a fost folosită această informaţie-destinată exclusiv comisiei din cadrul Primăriei Capitalei care aprobă manifestările publice- pentru a lansa un atac politic la adresa PNL, astăzi primarul Gabriela Firea a desăvârşit opera.

"După 1989, doar o administraţie pesedistă a mai îndrăznit să interzică organizarea unui miting. PSD = partidul împotriva justiţiei, împotriva democraţiei, împotriva libertăţilor civice şi politice. Politica pumnului în gură nu e vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte doamna primar. De altfel, Liviu Dragnea voia să închidă, nu de mult, gura criticilor de pe internet. În 2015, pe atunci premier, Victor Ponta ne ameninţa pe cei din PNL cu o contramanifestaţie şi cu dosare penale, pentru că intenţionam să ieşim în stradă ca să milităm pentru un guvern curat. Recent erau ameninţaţi cetăţenii strânşi în faţa Senatului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de blocarea justiţiei în cazul Oprea-Gigină" a mai susţinut Gorghiu.

Preşedintele PNL a adăugat că "în afara reflexelor totalitariste ale PSD, acest refuz mai arată şi teama faţă de forţele care îşi doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannnis-PNL-Dacian Cioloş".

Gorghiu a solicitat Primăriei Capitalei să intre urgent în legalitate şi să acorde aprobarea pentru desfăşurarea mitingului PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici