Guvernul demite prefecţii judeţelor Giurgiu, Vâlcea, Hunedoara şi Vrancea

Prefectul de Giurgiu, Nina Carmen Crişu, a fost înlocuit cu Zorinel Niculcea, cel de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, a fost schimbat cu Radu Renga, cel de Vrancea, Nicuşor Havici, a fost înlocuit cu Sorin Ionel Hornea, iar prefectul de Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a fost demis.

316 afișări
Imaginea articolului Guvernul demite prefecţii judeţelor Giurgiu, Vâlcea, Hunedoara şi Vrancea

Guvernul demite prefecţii judeţelor Giurgiu, Vâlcea, Hunedoara şi Vrancea (Imagine Alexandru Solomon / Mediafax Foto)

"Pe agenda de lucru de astăzi (miercuri-n.r.) a Guvernului avem încetări de activităţi ale unor prefecţi şi numiri de prefecţi", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu

Potrivit acestuia, Executivul a aprobat hotărâri de încetare a exercitării cu caracter temporar prin detaşare a funcţiei publice de prefect pentru Nina Carmen Crişu (Giurgiu), Sorin Adrian Vasilescu (Hunedoara), Dumitru Nicu Cornoiu(Vâlcea) şi Nicuşor Havici (Vrancea).

Totodată, prin aplicarea mobilităţii în cazul înalţilor funcţionari publici, Zorinel Niculcea a fost numit prefect al judeţului Giurgiu, Radu Renga, prefect de Vâlcea, iar Sorin-Ionel-Florin Hornea a fost numit cu caracter temporar prefect de Vrancea.

Dan Suciu a mai anunţat că în judeţele Alba, Argeş, Botoşani şi Sălaj au fost numiţi noi subprefecţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici