Guvernul se reuneşte în şedinţă sub conducerea lui Predoiu. Premierul interimar vrea să transmită membrilor Cabinetului un mesaj de continuitate după demisia lui Boc

Guvernul se va reuni în şedinţă la ora 17.00, sub conducerea premierului interimar Cătălin Predoiu, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Cătălin Predoiu a ajuns la Palatul Victoria, unde va avea o reuniune informală cu membrii Guvernului.

951 afișări
Imaginea articolului Guvernul se reuneşte în şedinţă sub conducerea lui Predoiu. Premierul interimar vrea să transmită membrilor Cabinetului un mesaj de continuitate după demisia lui Boc

Guvernul se reuneşte în şedinţă sub conducerea lui Predoiu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

El a sosit la palat fără coloana oficială care însoţeşte de regulă maşina primului-ministru.

Cu câteva minute mai devreme, la Palatul Victoria a sosit şi Emil Boc, tot fără coloană oficială.

Premierul interimar Cătălin Predoiu intenţionează să transmită membrilor Cabinetului un mesaj de continuitate şi le va solicita să indice care dintre problemele administrative actuale necesită o rezolvare imediată, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

"Predoiu vrea în primul rând să le transmită membrilor Cabinetului un mesaj de continuitate şi să arate că administraţia funcţionează în continuare", au arătat sursele.

Potrivit acestora, premierul interimar le va mai cere miniştrilor implicaţi să se ocupe în continuare de problemele legate de funcţionarea şcolilor şi furnizarea energiei în perioada de iarnă.

Miniştrii şi mai mulţi consilieri de stat au fost anunţaţi să vină la Palatul Victoria, pentru o reuniune care începe la ora 17.00 şi va fi condusă de premierul interimar Cătălin Predoiu.

"Anunţul a fost lansat imediat după publicarea în Monitorul Oficial a decretelor prezidenţiale prin care se ia act de demisia lui Boc din postul de prim-ministru, iar Predoiu este numit premier interimar", au arătat sursele citate.

Informaţia a fost confirmată ulterior de Guvern, printr-un anunţ în care este precizat că la ora 17.00 va începe, la Palatul Victoria, o reuniune informală a premierului interimar Cătălin Predoiu cu membrii Cabinetului.

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului. Preşedintele Traian Băsescu a luat act, luni, de demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru şi a semnat decretul de numire a lui Cătălin Predoiu ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuţiile primului-ministru, până la formarea noului guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici