Haşotti: Nu a existat nicio negociere cu PSD pentru moţiune

Liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu a existat şi nici nu trebuie să existe vreo negociere între PNL şi PSD privind iniţiarea unei moţiuni de cenzură comune împotriva Guvernului condus de Emil Boc.

52 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Nu a existat nicio negociere cu PSD pentru moţiune

Haşotti: Nu a existat nicio negociere cu PSD pentru moţiune (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu a existat şi nici nu trebuie să existe vreo negociere între PNL şi PSD referitor la iniţierea unie moţiuni de ceznură comune. Nu avem ce negocia nici cu PSD nici cu PDL", a spus Haşotti.

PNL a anunţat, luni, în contextul în care au circulat informaţii referitoare la întâlniri PSD-PNL în vederea unei colaborări, că nu a fost mandatată nicio persoană să negocieze cu PSD în numele partidului, iar poziţia oficială a liberalilor este că actualul Guvern trebuie să plece.

Liderul PNL Bogdan Olteanu a declarat, luni, că va propune partidului iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, dată fiind "incapacitatea de a organiza alegeri" şi în acelaşi timp, de a administra corespunzător "situaţia de criză economică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici