Video Imagini inedite surprinse în Parlament. Aleşii au făcut coadă la intrarea in plen pentru votarea Guvernului Orban. VIDEO

  • Votul pentru învestirea Guvernului a început. Grupurile parlamentare intră pe rând în sală.
  • La intrarea sălii de plen s-a format o coadă, deoarece grupurile parlamentare sunt programate să intre pe rând.
  • PSD, UDMR, USR şi PMP au anunţat că votează pentru acordarea încrederii cabinetului Orban, în contextul crizei generate de noul virus Covid-19.
818 afișări

Imagini inedite surprinse astăzi la parlament unde s-a făcut coadă la intrarea in plen pentru votarea Guvernului Orban.

Grupurile parlamentare au fost progranmate să intre pe rând, pentru a nu aglomera sala şi a se feri de o eventuală infectare cu coronavirus.

De altfel, şi audierile au fost în condiţii de criză. Parlamentarii s-au adunat într-o singură şedinţă comună, iar miniştri propuşi sunt audiaţi prin telefon sau videoconferinţă.

Aleşii poartă, de asemenea, măşti şi mănuşi de protecţie. Măsurile au fost impuse în contextul în care cazurile de coronavirus în România se îndreaptă spre 100.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici