Iohannis: Eu rămân, evident, sau devin o legătură bună a PNL spre Transilvania

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, consideră că intrarea sa în PNL va duce la o mai bună legătură a PNL şi a conducerii centrale a partidului cu Transilvania.

257 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Eu rămân, evident, sau devin o legătură bună a PNL spre Transilvania

Iohannis: Eu rămân, evident, sau devin o legătură bună a PNL spre Transilvania (Imagine: Dumitru Matiu - MediafaxFoto)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, că speră ca intrarea sa în PNL, dacă va duce la discuţii doctrinare în partid, să ducă la discuţii "care să fie şi în beneficiul PNL şi al electoratului PNL".

"Eu rămân, evident, sau devin o legătură bună a PNL spre Transilvania. Şi oamenii din Sibiu şi din toată zona poate vor vedea un lucru bun în mişcarea mea, creând astfel o legătură mai puternică între Transilvania şi conducerea centrală a PNL Nu mă aştept ca acest pas să aibă în viitorul imediat urmări doctrinare în PNL dar, cu siguranţă, vor exista discuţii şi sper ca venirea mea, dacă duce la discuţii doctrinare, să ducă la discuţii care să fie şi în beneficiul PNL şi al electoratului PNL", a spus Iohannis.

Acesta speră să fie mai mulţi cetăţeni care salută această mişcare a sa şi să o considere ca fiind una bună, decât cei care vor avea o reacţie de respingere.

Klaus Iohannis a precizat că nu are de gând să renunţe la Primăria Sibiu şi a făcut pasul în PNL în ideea că va putea să fac faţă în continuare şi la primărie şi să facă faţă, într-o măsură rezonabilă, şi la PNL.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că începând de miercuri este membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a spus că a acceptat să devină membru PNL în urma invitaţiei lui Crin Antonescu.

"Această invitaţie m-a onorat, mi-a dat ceva de gândit şi rezultatul este cel de astăzi", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici