Iohannis, primit de omologul kenyan la State House Nairobi

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi dimineaţă, de omologul kenyan, William Ruto, la State House Nairobi. Şeful statului român şi-a început turneul în Africa.

600 afișări
Imaginea articolului Iohannis, primit de omologul kenyan la State House Nairobi

Sursa foto: facebook.com/AdministratiaPrezidentialaRO

Cei doi şefi de stat au programate convorbiri tête-à-tête, convorbiri oficiale şi declaraţii de presă comune.

Klaus Iohannis va depune marţi o coroană de flori la Mausoleul Jomo Kenyatta şi va vizita United Nations Office at Nairobi, unde va avea o întâlnire cu directorul executiv al Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP).

Preşedintele Klaus Iohannis face, în perioada 14-23 noiembrie 2023, o serie de vizite în Africa: vizite de stat în Republica Kenya, Republica Unită Tanzania şi Republica Cabo Verde şi vizită oficială în Republica Senegal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici