Iohannis, reacţie despre remanierea lui Alexandru Nazare: premierul Cîţu ştie ce face

Preşedintele României Klaus Iohannis a comentat vineri remanierea ministrului de Finanţe spunând că premierul Florin Cîţu ştie ce face, este responsabil şi are tot dreptul să schimbe echipa.

2061 afișări
Imaginea articolului Iohannis, reacţie despre remanierea lui Alexandru Nazare: premierul Cîţu ştie ce face

Preşedintele Iohannis a spus că Guvernul condus de Florin Cîţu are sprijininul coaliţiei şi al PNL.

Asta deşi remanierea ministrului de Finanţe a fost urmată de o serie de replici între premierul Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Cred că este bine să vedem lucrurile într-o notă realistă. Guvernul are tot sprijinul partidului şi al coaliţiei... Dacă premierul a considerat că trebuie făcută o remanire, ştie ce face, este responsabil şi are tot dreptul să schimbe echipa”, a spus Klaus Iohannis.

Declaraţiile au fost făcute vineri, la Sofia, unde preşedintele României participă la cel de-al şaselea Summit al Iniţiativei celor Trei Mări.

Alexandru Nazare a fost revocat din funcţia de ministru al Finanţelor, joi. Anunţul a fost făcut de către Cîţu. 

Fostul ministru al Finanţelor susţine că premierul i-a spus că revocarea lui nu are legătură cu rezultatele, ci cu „echipa”: „Posibil s-a referit la faptul că nu m-am alăturat echipei care să îl susţină în campania pentru poziţia de preşedinte al PNL

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici