Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO: Aştept cu nerăbdare să lucrez cu Trump

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu Trump şi că rolul de lider asumat de SUA este de importanţă vitală pentru cea mai mare alianţă militară din lume, relatează The Guardian.

1230 afișări
Imaginea articolului Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO: Aştept cu nerăbdare să lucrez cu Trump

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO: Aştept cu nerăbdare să lucrez cu Trump

 “Este important ca legăturile transatlantice să rămână puternice”, a spus el, adăugând că rolul de lider asumat de SUA este la fel de important ca întotdeauna.

Stoltenberg a precizat că aşteaptă cu nerăbdare să îi ureze bun venit lui Trump la următorul summit NATO din primăvară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici