Kelemen Hunor: "Nu se supără Dumnezeu dacă un an nu faci pelerinaj."

  • Restaurantele, barurile, cluburile, teatrele şi cinematografele sunt închise din nou
  • Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a fost invitatul lui Vlad Craioveanu
  • Hunor nu vede un motiv ştiinţific pentru aceste noi restricţii
547 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: "Nu se supără Dumnezeu dacă un an nu faci pelerinaj."

Kelemen Hunor: "Nu se supără Dumnezeu dacă un an nu faci pelerinaj."

12.000 de restaurante, baruri sau cluburi din Bucureşti au fost re-închise la interior. Şi teatrele şi cinematografele au aceeaşi soartă. Îţi sună cunoscut, nu-i aşa? Autorităţile spun că de vină este numărul mare de îmbolnăviri din ultima perioadă.

Totuşi, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, invitatul lui Vlad Craioveanu la Ochii pe Mine, spune că nu vede un motiv justificat ştiinţific pentru închiderea restaurantelor, teatrelor şi cinematografelor.

„Dacă regulile sunt respectate nu există această necesitate şi nu este just să închizi iarăşi restaurantele, cafenelele, fiindcă acolo din ceea ce văd eu nu există un risc mare de a transmite virus.

Şi în acelaşi timp să laşi deschis jocurile de noroc, să laşi să meargă lumea nenumărat la Iaşi la pelerinaj, sunt convins că nu se supără Dumnezeu dacă un an nu faci pelerinaj, pentru că forţa credinţei nu va depinde de aceste chestiuni.

Să închizi teatrele şi cinematografele pentru ce? Nu există niciun motiv, nu există niciun studiu, nu există date ştiinţifice prin care se poate demonstra că în teatre şi în săli de cinema se transmite mai puternic virusul decât la un pelerinaj necontrolat”, spune Kelemen Hunor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici