Liberalii au votat în unanimitate pentru începerea discuţiilor în Coaliţie pentru comasarea alegerilor - surse

În şedinţa BPN, liberalii au votat în unanimitate pentru mandatarea conducerii pentru începerea discuţiilor în Coaliţie pentru comasarea alegerilor, declară pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

492 afișări
Imaginea articolului Liberalii au votat în unanimitate pentru începerea discuţiilor în Coaliţie pentru comasarea alegerilor - surse

În şedinţa BPN, liberalii au votat în unanimitate pentru mandatarea conducerii pentru începerea discuţiilor în Coaliţie pentru comasarea alegerilor.

De asemenea, potrivit surselor citate, PNL a votat în şedinţa BPN şi pentru organizarea a doua zile de vot pentru cetăţenii români din Diaspora.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le cere colegilor de coaliţie un calendar clar, asumat politic, pentru organizarea alegerilor din acest an şi spune că, până când nu va fi luată o decizie politică, nu va fi stabilită nicio comasare a alegerilor.

„Au fost discuţii aplicate pe eventuale comasări şi pe calendar. Poate am spus eu, nu am o problemă, dar sunt scenariile care s-au discutat. Am înţeles ca acum e un paria cel care a vorboit de comasări sau necomasări. Dacă e o problemă... Eu respect legea. Le-a zis tuturor parlamentarilor să nu voteze cumva vreo modificare legislativă. Acum câteva luni erau nişte discuţii la liderii de la coaliţie cum că costă prea mult pe români democraţie şi că trebuie să comasăm. Acum, când vorbim de comasare, noi nu am propus comasare. Eu în acest mod de lucru chiar în interiorul unei coaliţii nu pot să lucrez”, spune Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici