Lider din Opoziţie: Diaspora, jignită din nou de Guvernul Manelelor, o adevărată filozofie pentru Dragnea-Dăncilă

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat marţi că ministrul de Finanţe, prin propunerea privind limitarea dreptului la muncă în străinătate, confirmă că ”maneaua cântată de , cu versuri jignitoare la adresa diasporei, este o adevărată filozofie pentru Guvernul Dragnea-Dăncilă”.

1240 afișări
Imaginea articolului Lider din Opoziţie: Diaspora, jignită din nou de Guvernul Manelelor, o adevărată filozofie pentru Dragnea-Dăncilă

Lider din Opoziţie: Diaspora, jignită din nou de Guvernul Manelelor, o adevărată filozofie pentru Dragnea-Dăncilă

”Într-o săptămână în care ar trebui să vorbim despre unitate şi despre părţile pozitive ale României, încă un cap pătrat de la Palatul Victoria atacă o parte vie din corpul naţiunii române. Eugen Teodorovici propune, nici mai mult, nici mai putin decât restrângerea dreptului de muncă a celor 4,5 milioane de români plecaţi în străinătate pentru un trai mai bun. Prin acest enunţ, ministrul de Finanţe nu face decât să confirme că maneaua cântată de ministrul Economiei, Naşu’ Bădălău, cu versuri jignitoare la adresa diasporei româneşti, este o adevărată filozofie pentru Guvernul Dragnea-Dăncilă”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Reacţia liderului PMP vine ca reacţie la faptul că ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi, că le-a propus miniştrilor de Finanţe din Uniunea Europeană ca fiecărui muncitor să îi fie limitat dreptul de a lucra într-o ţară, respectiv să se poată face doar pe o anumită perioadă. Oficialul de la Finanţe a susţinut că a ridicat problema aceasta la nivelul colegilor săi, miniştrii de finanţe din Europa.

De asemenea, Teodorovici a precizat că, spre deosebire de ţările din Vest care au nevoie de o schemă contra şomajului, ţările din Est, inclusiv România au nevoie de o schemă de reîntoarce a muncitorilor care au migrat, astfel că şi aici abordarea trebuie să fie diferenţiată pentru a asigura un echilibru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici