Liderii PDL s-au reunit la Guvern, imediat după discuţia dintre Negoiţă şi Marko Bela

Liderii PDL s-au reunit la Palatul Victoria imediat după discuţia dintre premierul desemnat, Liviu Negoiţă, şi preşedintele UDMR, Marko Bela, la sediul Guvernului fiind prezenţi Adriean Videanu, Radu Berceanu, Vasile Blaga, Mihai Stănişoară.

12 afișări
Imaginea articolului Liderii PDL s-au reunit la Guvern, imediat după discuţia dintre Negoiţă şi Marko Bela

Liderii PDL s-au reunit la Guvern, imediat după discuţia dintre Negoiţă şi Marko Bela (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

La sediul Guvernului se află atât premierul desemnat, Liviu Negoiţă, cât şi premierul interimar, Emil Boc.

Negoiţă şi Marko Bela au avut, luni dimineaţa, o discuţie care nu a durat mai mult de jumătate de oră, în condiţiile în care formaţiunea a anunţat anterior că îşi menţine sprijinul pentru instalarea lui Klaus Iohannis în funcţia de prim-ministru.

Duminică, premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a declarat că Guvernul pe care îl va propune include şi miniştri nominalizaţi de Lucian Croitoru şi are spriiinul PDL şi al parlamentarilor independenţi, dar nu şi al grupului minorităţilor.

El a lansat o nouă invitaţie către PSD şi PNL la negocieri privind formarea Guvernului, precizând că nu renunţă la intenţia de a depune, luni, în Parlament lista noului Cabinet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici