Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici au comentat, pentru MEDIAFAX, decizia preşedintelui Traian Băsescu, de a promulga legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie.

24 afișări
Imaginea articolului Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Geoană: Promulgarea legii salariilor profesorilor nu e o surpriză, Guvernul va aplica decizia

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că promulgarea Legii de majorare a salariilor profesorilor cu 50%, de către şeful statului, nu a reprezentat o surpriză, el arătându-se convins că Guvernul va aplica decizia Parlamentului.

Citeşte toată declaraţia preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Stolojan: Guvernul PDL va aplica o strategie pentru educaţie care include majorarea salariilor

Candidatul PDL la funcţia de premier, Theodor Stolojan, a declarat, vineri, că după ce va câştiga alegerile, PDL va aplica Strategia pentru educaţie promovată de Preşedinţia României, care va include şi majorarea salariilor profesorilor.

Citeşte toată declaraţia prim-vicepreşedintelui PDL Theodor Stolojan.

Voiculescu: Promulgarea legii salariilor, un gest firesc transformat de Băsescu în spectacol

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, vineri, că prin promulgarea legii de majorare a salariilor cadrelor didactice, "şeful statului a făcut un gest firesc, pe care l-a transformat ca de obicei într-un spectacol electoral".

Citeşte toată declaraţia preşedintelui fondator al PC Dan Voiculescu.

Vadim Tudor: Promulgarea legii salariilor profesorilor, un lucru bun, care era de aşteptat

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, că promulgarea de către preşedintele Traian Băsescu a legii privind mărirea cu 50% a salariilor profesorilor reprezintă "un lucru bun, care era de aşteptat".

Citeşte toată declaraţia liderului PRM Corneliu Vadim Tudor.

Frunda: Preşedintele Băsescu a decis "electoral" la legea salariilor profesorilor

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a criticat, vineri, decizia preşedintelui Traian Băsescu de a promulga legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie, el considerând că şeful statului a hotărât "electoral" şi că "nu a avut curajul" să retrimită legea în Parlament.

Citeşte toată declaraţia senatorului UDMR Gyorgy Frunda.

Chiuariu: Asistăm la o decizie electorală, populistă, care poate întoarce România în trecut

Purtătorul de cuvânt al PNL Tudor Chiuariu consideră că este surprinzătoare şi inconsecventă atidudinea lui Traian Băsescu, care a permis liderilor sindicali din educaţie să pună în pericol economia României, prin creşterea cu 50% a salariilor, în acest context economic foarte dificil.

Citeşte toată declaraţia purtătorul de cuvânt al PNL Tudor Chiuariu.

Băsescu a promulgat legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie, de la 1 octombrie

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că a promulgat legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie, de la 1 octombrie.

Citeşte toată declaraţia preşedintelui Traian Băsescu.

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici