Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici au comentat, pentru MEDIAFAX, decizia preşedintelui Traian Băsescu, de a promulga legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie.

24 afișări
Imaginea articolului Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Voiculescu: Promulgarea legii salariilor, un gest firesc transformat de Băsescu în spectacol

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, vineri, că prin promulgarea legii de majorare a salariilor cadrelor didactice, "şeful statului a făcut un gest firesc, pe care l-a transformat ca de obicei într-un spectacol electoral".

"Traian Băsescu a împins cât a putut decizia creşterii salariilor spre campania electorală, fiind evident jocul electoral", a precizat Voiculescu.

El şi-a exprimat speranţa că "Guvernul va avea bunul simţ să nu blocheze legea creşterii salariilor, o lege care a fost aprobată de Parlament, validată de Curtea Constituţională şi promulgată de Preşedinte".

"Poate liderii Alianţei D.A. vor da dovadă de raţiune, de această dată, şi nu vor transforma creşterea salariilor profesorilor într-o nouă dispută între palate pe măsura celor din aceşti patru ani”, a mai precizat Dan Voiculescu.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici