Liviu Dragnea ameninţă cu EXCLUDERI în PSD: Dacă nu vor înţelege, vor rămâne scriitori

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarant marţi cu referire la scandalul din PSD Bucureşti că a avut o discuţie cu cei doi membri aflaţi în conflict, Cristian Rizea şi Robert Negoiţă, şi le-a transmis că ”vor rămâne scriitori”, dacă nu înţeleg jocul în echipa partidului.

776 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea ameninţă cu EXCLUDERI în PSD: Dacă nu vor înţelege, vor rămâne scriitori

Liviu Dragnea ameninţă cu EXCLUDERI în PSD: Dacă nu vor înţelege, vor rămâne scriitori (Imagine: Bogdan Stamatin / Mediafax Foto)

”Eu cred că, astăzi, după Comitetul Executiv Naţional şi în urma discuţţilor pe care le-am avut cu colegii din Bucureşti, vom lua nişte decizii bune, înţelepte, care ne vor menţine cu prima şansă în Bucureşti. După Comitetul Excecutiv, când o să aflaţi deciziile, o să vedeţi la ce mă refer" a declarat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă există înregistrări video cu membri PSD, având în vedere că, într-un comunicat de presă, Cristian Rizea preciza că şeful PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, ameninţa cu astfel de înregistrări. "(Înregistrări-n.r) Cu ce? Cu desene animate? Din păcate, oameni de bine, între ghilimele, tot lansează astfel de zvonuri. Nu există aşa ceva. Nu este niciun fel de bază pentru această ştire, este o ştire falsă (...) Şi domnul Rizea, şi domnul Codrin Ştefănescu, şi, mai nou, am văzut că este un domn Rafael de la Sectorul 5, au devenit foarte buni scriitori. Eu am să le cer, astăzi, să înţeleagă că sunt membri de partid şi aici există un singur interes, interesul partidului. Dacă nu vor înţelege, vor rămâne scriitori", a replicat Dragnea.

Cei doi protagonişti ai scandalului de la PSD Bucureşti, Robert Negoiţă şi Cristian Rizea, au evitat să comenteze subiectul.

"Nu comentez! N-am ce să comentez! Îmi cer scuze, nu vreau să comentez nimic. Nu e vorba de mine, eu nu am fost nicăieri la Rin (Rin Grand Hotel, hotelul familiei Negoiţă n.r.)”, a spus Rizea.

În acelaşi timp, Negoiţă a negat că ar exista camere de supraveghere în hotelul Rin, dar şi că ar deţine înregistrări compromiţătoare. ”Nu am nimic de declarat (...) niciodată nu m-am ocupat de aşa ceva (înregistrări n.r.). Asemenea aberaţii, asemenea lucruri, nu cred că există nicăieri în Europa aşa ceva.”, a precizat Negoiţă.


Liderul PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, a precizat, duminică seara, că a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în urma scandalului din PSD Bucureşti şi s-a decis anularea mitingului împotriva ”controversatului” Robert Negoiţă, însă cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.

"Controversatul Robert Negoiţă nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizaţiilor de la sectoare. Motivele sunt multiple, iar ele s-au acumulat în ultimele 4 luni de zile. Începând de la jocul mârşav pe care a încercat să îl facă atunci când a luat decizia să-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la şefia PSD şi culminând cu valul de ameninţări voalate la adresa unor colegi de ai noştri, cum că ar deţine anumite înregistrări audio-video, dovedind astfel faptul că este un personaj toxic pentru PSD", a precizat Cristian Rizea, duminică, într-un comunicat de presă.

Iniţial, organizaţia PSD Sector 5 intenţiona să organizeze un protest, luni, cu începere de la ora 10.00, la sediul primăriei Sector 3. Protestatarii voiau să ceară demisia lui Robert Negoiţă din funcţia de primar şi de preşedinte al PSD Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici