Video Liviu Dragnea, despre înregistrările cu Adrian Ţuţuianu: Aşa păţesc când încep să se înregistreze unii pe alţii | VIDEO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la înregistrările cu Adrian Ţuţuianu, care critică dur partidul, că atunci când un om vorbeşte despre o nemulţumire majoră, ea trebuie probată prin vot, iar acesta a fost exercitat la ultimul Comitet Executiv Naţional.

1167 afișări

"Când încep să se înregistreze unii pe alţii aşa păţesc, se după în presă. Dacă se vobea tot timpul aşa, apăreau şi alte înregistrări. Nu se vorbeşte aşa. Cum să împărtăşesc un asemenea limbaj? Dacă este să discutpm, discutpm în partid", a declarat Liviu Dragnea, întrebat fiind de înregistrarea făcută publică cu Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că: "dacă după CEx nu s-a înţeles că baza partidului, că majoritatea zdrobitoare cere membrilor din conducerea naţională şi judeţeană să se ocupe de ce a promis, fac o mare greşeală. Când un om vorbeşte despre o stare de nemulţumire generală, se probează prin vot. A fost vot, au fost şedinţe....".

O înregistrate a fost publicată, marţi, de România Tv, în care Adrian Ţuţuianu spune că PSD e "un partid de maimuţe", deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea să o propună premier pe Sevil Shhaideh.

În replică senatorul PSD a spus, la acelaşi post de televiziune, că afirmaţiile au fost scoase din context.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici