Liviu Dragnea: Petre Daea a fost iertat de PSD pentru "crima" de a fi iniţiat Legea pensiilor speciale

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, a precizat, marţi, că ministrul propus de social-democraţi pentru portofoliul Agriculturii, Petre Daea, a fost "iertat" de partid pentru "crima" de a fi fost iniţiatorul Legii pensiilor speciale, el argumentând astfel prezenţa acestuia în guvernul Grindeanu.

2157 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Petre Daea a fost iertat de PSD pentru "crima" de a fi iniţiat Legea pensiilor speciale

Liviu Dragnea: Petre Daea a fost iertat de PSD pentru "crima" de a fi iniţiat Legea pensiilor speciale (Imagine: Mediafax Foto )

După ce a prezentat componenţa Cabinetului Grindeanu, prinre ai cărui membri se numără şi Petre Daea, liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat de ce a fost cooptat ca ministru şi Petre Daea, în condiţiile în care acesta a fost iniţiatorul Legii pensiilor speciale, proiect pe care însuşi Dragnea l-a criticat vehement.

"În ceea ce îl priveşte pe domnul Petre Daea, dacă a făcut acea crimă prin care a fost unul din iniţiatorii legii respective, a fost iertat de către partid", a explicat Dragnea.

El a adăugat faptul că Petre Daea este un om în care eu are foarte mare încredere din punct de vedere al ştiinţei agricole şi al implementării acestui domeniu din programul de guvernare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici