Ludovic Orban: Guvernul şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, duminică, la sediul PNL, că absenteismul de la vot a fost „un vot de blam” pentru Liviu Dragnea şi pentru partidele de guvernământ, precizând că din partea Executivului nu a existat o campanie de informare.

1081 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Guvernul şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic

Ludovic Orban: Guvernul şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic

„Tentativa lui Liviu Dragnea şi a PSD de a confisa politic această temă a determinat milioane de români să nu vină la vot şi să dea în acest fel vot de blam lui Liviu Dragnea şi către partidele de guvernământ. Practic, Liviu Dragnea a furat cetăţenilor care au semnat iniâiativa de revizuire a Constituţie, a confiscat această temă, a compromis-o, pentru că pe tot ce pune mâna Liviu Dragnea se ofileşte, se compromite şi este aruncat în derizoriu orice”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că din partea Guvernului nu a existat o campanie de informare a cetăţenilor.

„Organizarea referendumului a fost extrem de proasă. Nu a existat niciun fel de campanie de informare din partea Guvernului. Pacă acest fapt Guvern şi-a dorit ca interesul pentru acest referendum să fie cât mai mic”, a adăugat Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici