Ludovic Orban: Nu am ce să-i urez lui Băsescu; să-i ureze Udrea, Flutur, Pinalti, Anastase, Ridzi

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că nu are ce să îi ureze lui Traian Băsescu de ziua acestuia, arătând că şefului statului ar trebui să îi transmită mesaje Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Gheorge Ştefan, Roberta Anastase, Monica Ridzi, adică cei pe care i-a promovat în viaţa publică.

489 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Nu am ce să-i urez lui Băsescu; să-i ureze Udrea, Flutur, Pinalti, Anastase, Ridzi

Ludovic Orban (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Orban a fost întrebat ce îi urează lui Traian Băsescu la împlinirea vârstei de 61 de ani.

"Nu lansez mesaje decât către oameni care îmi sunt apropiaţi, pe care îi apreciez, oameni care reprezintă ceva pentru mine. Chiar nu am ce să-i transmit, să-i transmită mesaje Elena Udrea, să-i transmită mesaje Flutur, Pinalti, Roberta Anastase, Monica Ridzi şi toţi cei pe care i-a promovat în viaţa publică", a spus Orban. În schimb, colegul său de partid Eugen Nicolăescu i-a transmis lui Traian Băsescu sănătate.

"Un singur lucru, ca oricărui om din lume, asta îi dorim: sănătate. E mai bună ca toate. În rest, fiecare se descurcă", a spus Nicolăescu.

Traian Băsescu împlineşte duminică vârsta de 61 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici