Ludovic Orban, sfat pentru Călin Popescu Tăriceanu: Să plece de la guvernare că altfel că nu va mai exista

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a sfătuit, sâmbătă, pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu să plece de la guvernare pentru că "altfel nu va mai exista", afirmând că nimeni "nu poate trăi la umbra PSD".

1588 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, sfat pentru Călin Popescu Tăriceanu: Să plece de la guvernare că altfel că nu va mai exista

Ludovic Orban, sfat pentru Călin Popescu Tăriceanu: Să plece de la guvernare că altfel că nu va mai exista

"Să plece de la guvernare că altfel că nu va mai exista. Oricine îşi imaginează că poate să trăiască la umbra PSD este un naiv. PSD omoară totul în jurul său", a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban, întrebat ce sfat are pentru Călin Popescu-Tăriceanu în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la neînţelegirile din actuala coaliţie de guvernare şi având în vedere şi experienţa USL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici