Mai mulţi secretari de stat şi consilieri din Guvernul Cioloş, eliberaţi din funcţie la cerere

Mai mulţi secretari de stat şi consilieri din cadrul Cabinetului Dacian Cioloş au fost eliberaţi miercuri la cerere din funcţii.

2687 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi secretari de stat şi consilieri din Guvernul Cioloş, eliberaţi din funcţie la cerere

Mai mulţi secretari de stat şi consilieri din Guvernul Cioloş, eliberaţi din funcţie la cerere

Printre ei se numără Monica Emanuela Althamer, Ioana Ursu şi Marius Ionuţ Ungureanu - secretari de stat în Ministerul Sănătăţii, Sorana Rodica Baciu - secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, Gabriela Raluca Popovici - secretar de stat în Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

Au mai fost eliberaţi din funcţie la cerere şi consilierii de stat Elena Maria Gheorghiu, Victor Giosan, Dan Flaviu Nechita şi Liviu Iolu din cadrul Cancelariei Primului Ministru.

Adrian Frantz Kalapis, secretar general în Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Livia Stan, secretar general în cadrul Ministerului Sănătăţii, şi Cristina Ecaterina Coruţ, secretar general la Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, şi-au încetat şi ei raporturile de serviciu.

Deciziile au fost semnate de Dacian Cioloş şi publicate miercuri seara în Monitorul Oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici