Marcel Ciolacu, înainte de întâlnirea cu Florin Cîţu pe tema PNRR: „Nu sunt tensionat”

  • Marcel Ciolacu a făcut declaraţii înainte de întâlnirea cu premierul Florin Cîţu pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
  • „Nu avem nicio problemă să venim la Guvern, pentru că vorbim de un plan naţional al României şi al românilor”, a afirmat Marcel Ciolacu, la intrarea în Palatul Victoria.
120 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, înainte de întâlnirea cu Florin Cîţu pe tema PNRR: „Nu sunt tensionat”

Marcel Ciolacu, înainte de întâlnirea cu Florin Cîţu pe tema PNRR: „Nu sunt tensionat”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, la intrarea în Palatul Victoria pentru discuţia cu Florin Cîţu pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), că nu a avut nicio problemă în a accepta invitaţia făcută de premier. 

„Mulţumesc partenerilor sociali care ne însoţesc azi. Dumitru Costin, reprezentantul angajatorilor, şi Florin Jianu, reprezentantul angajaţilor (Domitru Costin este reprezentantul sindicatelor, iar Florin Jianu al CN-IMM - n.r.) şi colegilor mei, experţii din PSD. PNRR a fost respins de două ori de Comisia Europeană”, spune Marcel Ciolacu, la intrarea în Palatul Victoria.

El a salutat decizia premierului de a invita PSD şi menţionează că nu este „tensionat”.

„Nu avem nicio problemă să venim la guvern, pentru că vorbim de un plan naţional al României şi al românilor. De aceea am venit cu partenerii social. Nu este un plan al unui partid sau guvern, este un plan care trebuie să schimbe viaţa românilor”, adaugă liderul social-democrat

Întrebat dacă PSD va vota ratificarea tratatului în cazul în care PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Ciolacu a răspuns: „Cred că este convenit momentul cu prezentarea în Parlament. Acest lucru e convenit deja cu comisarii europeni şi cu Comisia Europeană, inclusiv preşedita CE ne-a scris că e normal ca acest plan să fie prezentat în Parlament”.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat miercuri seara că la discuţia pe care o va avea joi cu premierul Florin Cîţu va merge cu mai mulţi specialişti ai partidului, dar şi cu reprezentanţi ai IMM-urilor şi ai sindicatelor. El a spus că nu este deranjat de modul în care a fost anunţată întâlnirea.

CITEŞTE AICI: Florin Cîţu, întâlnire cu reprezentanţi ai PSD, la Guvern, pentru a discuta despre PNRR

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici