Miniştrii au fost anunţaţi prin SMS că ar putea fi convocaţi marţi la o şedinţă de guvern

Miniştrii au fost anunţaţi prin SMS că ar putea fi convocaţi marţi la o şedinţă de guvern, reuniunile Cabinetului fiind organizate până în prezent de regulă în ziua de miercuri.

657 afișări
Imaginea articolului Miniştrii au fost anunţaţi prin SMS că ar putea fi convocaţi marţi la o şedinţă de guvern

Miniştrii au fost anunţaţi prin SMS că ar putea fi convocaţi marţi la o şedinţă de guvern (Imagine: Ovidiu Micsik)

"Miniştrii au primit SMS-uri prin care au fost anunţaţi să fie pregătiţi pentru o eventuală şedinţă de guvern care să fie organizată marţi, la ora 14.00. La acest moment agenda reuniunii nu a fost definitivată", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Victor Ponta le-a spus recent miniştrilor că şedinţele de guvern ar putea fi organizate şi de două ori pe săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici