Nicolae Robu (PNL), mesaj pentru Grindeanu: Sper ca proiectele din Timiş să prindă acum contur

Nicolae Robu, primarul Timişoarei şi fost preşedinte al PNL Timiş, a declarat, miercuri seara, că salută propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de premier al României şi că acum speră ca proiectele nerealizate din Timiş să prindă contur.

1892 afișări
Imaginea articolului Nicolae Robu (PNL), mesaj pentru Grindeanu: Sper ca proiectele din Timiş să prindă acum contur

Nicolae Robu (PNL), mesaj pentru Grindeanu: Sper ca proiectele din Timiş să prindă acum contur (Imagine: Valentina Sarosi / Mediafax Arhiva Foto)

“Ca timişorean, nu pot decât să salut nominalizarea domnului Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim ministru al României. L-am avut viceprimar pe Sorin Grindeanu în 2012 şi am avut o bună colaborare, aşa cum am avut, de altfel şi în 2016, după ce dânsul a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Sunt premise foarte bune, aşadar, pentru o bună colaborare şi în noile circumstanţe, în interesul Timişoarei şi judeţului Timiş”, a declarat Nicolae Robu, miercuri seara.

Primarul Timişoarei speră că proiecte importante pentru “capitala Banatului” vor deveni realitate, dacă Sorin Grindeanu va fi desemnat premier.

“În sfârşit, Centura Sud, Centura Vest, racordul la autostradă de la bifurcaţia Arad-Sânandrei, spitalul regional, institutul oncologic, noua maternitate, noul stadion de 42 000 de locuri, noua sală polivalentă de 16 000 de locuri, bazinul de înot olimpic, reabilitarea şi modernizarea gării de nord, centrul intermodal de mărfuri, centrul intermodal de pasageri, modernizarea şi extinderea aeroportului, Muzeul Naţional al Revoluţiei Române din Decembrie 1989, angajamentele bazate pe fonduri guvernamentale din proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 -ca să mă limitez doar la câteva dintre obiectivele de maxim interes pentru Timişoara şi judeţul Timiş care sunt în jurisdicţia Guvernului şi nu a Primăriei- vor putea deveni realitate. Pentru că nu-i aşa?-, dacă nu acum, atunci când?! Îi urez mult succes lui Sorin Grindeanu, ca prim ministru, pentru binele României, pentru binele Timişoarei”, a conchis Nicolae Robu.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, este simplu membru de partid, după ce şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Timiş în urma rezultatelor slabe obţinute la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici