Oamenii lui Grindeanu susţin că moţiunea de cenzură nu poate fi citită duminică

Moţiunea de cenzură nu va putea fi citită duminică în Parlament din motive procedurale, susţin surse apropiate premierului Sorin Grindeanu, pentru MEDIAFAX, deoarece documentul trebuie trimis şi Executivului la data depunerii în Legislativ, iar în week-end Registratura Guvernului nu are program.

4096 afișări
Imaginea articolului Oamenii lui Grindeanu susţin că moţiunea de cenzură nu poate fi citită duminică

Oamenii lui Grindeanu susţin că moţiunea de cenzură nu poate fi citită duminică

”Probabil premierul nu va fi prezent duminică, la citirea moţiunii, deoarece nu sunt respectate procedurile”, au declarat surse din aproprierea premierului Sorin Grindeanu pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, moţiunea de cenzură nu va fi citită duminică în plenul Parlamentului, deoarece documentul trebuie trimis înainte la Guvern, iar registratura Executivului nu lucrează în duminica.

Potrivit Regulamentului activităţilor comune ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, moţiunea de cenzură poate fi iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor şi se comunică Guvernului la data depunerii. Moţiunea de cenzură se dezbate după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere.

”Eu sper ca măcar în al 13 ceas raţiunea să învingă şi să avem un dialog, să putem să evităm opţiunea nucleară, din care toată lumea are de pierdut”, au mai declarat sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici