Orban, nervos în legătură cu Secţia Specială. „Să se hotărască odată toţi partenerii”

  • Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se declară încrezător că Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) va fi desfiinţată în această sesiune parlamentară.
  • Orban spune că PNL susţine orice variantă, problema fiind „să se pună odată toţi de acord”.
2710 afișări
Imaginea articolului Orban, nervos în legătură cu Secţia Specială. „Să se hotărască odată toţi partenerii”

Sursă FOTO: Hepta

Ludovic Orban a declarat, mieruri, în conferinţă de presă, că la nivelul coaliţiei de guvernare s-a decis susţinerea proiectului de desfiinţare a SIIJ care a fost aprobat în Camera Deputaţilor.

„Sigur că mai continuă discuţiile pe tema asta. Dacă e cazul să mai luăm altă decizie la coaliţei, vom discuta şi dacă vom lua altă decizie, o vom anunţa. (...) Ar fi foarte bine ca proiectul să fie adoptat, e la Senat acum, nu la Camera Deputaţilor, până la finalul sesiunii parlamentare. Acesta a fost obiectul nostru, de altfel, să desfiinţăm secţia Specială în această sesiune parlamentară”, a spus Orban,

Întrebat dacă se va şi întâmpla acest lucru, Orban a răspuns că este încrezător că se va găsi o soluţie.

Întrebat, în continuare, ce se întâmplă cu proiectul la Senat, după ce Camera Deputaţilor l-a aprobat în 24 martie, Orban a devenit nervos şi a spus, iniţial, că ar prefera să nu răspundă.

„Din punctul de vedere al PNL, noi am spus că sprijinim şi forma adoptată de Guvern, suntem de acord şi cu forma care a fost decisă la Camera Deputaţilor, suntem de acord şi cu alte modificări de bun simţ. Singura problemă este să se hotărască odată toţi partenerii să susţinem un punct de vedere”, a mai spus Orban.

CITEŞTE AICI: SIIJ ar putea fi desfiinţată până la vară, în sesiune parlamentară extraordinară 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici