Orban, pronostic după alegerile de la Sectorul 5, câştigate de Piedone: Nu ştiu cât va putea să fie primar

Premierul Ludovic Orban a declarat că alegerile de la Sectorul 5, câştigate de Cristian Popescu Piedone, sunt o surpriză. „Nu ştiu cât va putea să fie primar domnul Popescu. Are o condamnare dată de instanţa de fond”, a spus Orban.

2064 afișări
Imaginea articolului Orban, pronostic după alegerile de la Sectorul 5, câştigate de Piedone: Nu ştiu cât va putea să fie primar

Orban, despre alegerile la Sectorul 5, câştigate de Piedone: Nu ştiu cât va putea să fie primar

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu înţelege de ce oamenii din sectorul 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone.

„O surpriză totală. Eu nu pot să înţeleg de ce locuitorii sectorului 5 au votat cu Cristian Popescu Piedone. Chiar nu pot să înţeleg, dar asta e. Oamenii au optat, nu ştiu cât va putea să fie primar domnul Popescu. Are o condamnare dată de instanţa de fond”, a declarat Orban, la RTV.

Acesta a spus că mulţi oameni din Sectorul 5 nu s-au dus la vot.

„Este rezultatul alegerilor făcute de majorităţile care au venit la vot din sectorul 5. Astea nu sunt majorităţile reale, numai că oamenii sunt, slavă Domnului, mai mult de jumătate, oameni normali care trăiesc în sectorul 5 nu s-au dus la vot, n-au vrut să desemneze un primar care să aibă o viziune modernă asupra dezvoltării sectorului, care să includă de fapt sectorul 5 în Bucureşti. S-au dus după nişte candidaturi care n-au adus nimic. Au lăsat sectorul pur şi simplu într-o degradare continuă”, a mai declarat Orban.

Conform ultimelor rezultate parţiale, Cristian Popescu Piedone (PPU-SL) a obţinut cele mai multe voturi în Sectorul 5.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici