Parlamentul a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor, două amendamente admise

Parlamentul a adoptat, joi, bugetul Ministerului Transporturilor, fiind admise doar două amendamente, adoptate şi la dezbaterile din Comisiile de buget-finanţe.

26 afișări
Imaginea articolului Parlamentul a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor, două amendamente admise

Parlamentul a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor, două amendamente admise (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Din cele câteva sute de amendamente propuse la bugetul Ministerului Transporturilor doar câteva zeci au fost susţinute în plenul reunit, toate fiind respinse la vot.

Bugetul Ministerului Transporturilor a fost adoptat de Parlament cu 187 voturi "pentru" şi 123 voturi "împotrivă".

Senatorii şi deputaţii au adoptat şi două amendamente, acceptate şi de comisiile de buget.

Primul amendament, admis cu 256 de voturi, stabilea că din suma de 20.286 mii lei prevăzută la active nefinanciare se repartizează 11.724 mii lei pentru dotarea Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă cu echipamente aeronautice.

Al doilea amendament, admis cu 169 voturi "pentru" şi 144 "împotrivă", se referea la alocarea unor fonduri suplimentare pentru construirea centurii este şi nord-est la Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici