PNL: Decizia ca Ponta şi Antonescu să nu reprezinte împreună USL în SUA, luată la sfârşitul lui 2011

Decizia ca Victor Ponta şi Crin Antonescu să nu reprezinte împreună USL în SUA a fost luată la sfârşitul anului trecut, contextul politic marcat de criza politică şi socială impunând că măcar unul să rămână în ţară, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului de comunicare din PNL.

531 afișări
Imaginea articolului PNL: Decizia ca Ponta şi Antonescu să nu reprezinte împreună USL în SUA, luată la sfârşitul lui 2011

PNL: Decizia ca Ponta şi Antonescu să nu reprezinte împreună USL în SUA, luată la sfârşitul lui 2011 (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Decizia de a nu reprezenta împreună, cei doi lideri, USL în vizită în SUA a fost luată de la sfârşitul anului trecut, înaintea izbucnirii crizei sociale şi politice. Am pornit de la premisa că, într-un context politic fluid, măcar unul dintre liderii coaliţiei opoziţiei trebuie să rămână acasă", a spus Dan Mihalache, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că orice speculaţii pe această temă nu au niciun fel de rost.

Mihalache a arătat că în delegaţia USL care pleacă la Washington PNL va fi reprezentat de generalul în rezervă Cornel Dobriţoiu, nominalizat ca ministru al Apărării în Cabinetul alternativ al USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va pleca, duminica viitoare, în SUA, el nefiind însoţit de liderul PNL, Crin Antonescu, aşa cum se stabilise iniţial, la perfectarea vizitei, potrivit unor surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici