Ponta despre trecerea eurodeputaţilor PNL la PPE: Trădătorii sunt primiţi în PE, dar sunt dispreţuiţi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, despre intenţia PNL de a se aflia grupului PPE din Parlamentul European, că trădătorii şi traseiştii sunt primiţi în Parlamentul European, dar sunt dispreţuiţi cum sunt dispreţuiţi şi în România.

629 afișări
Imaginea articolului Ponta despre trecerea eurodeputaţilor PNL la PPE: Trădătorii sunt primiţi în PE, dar sunt dispreţuiţi

Ponta despre trecerea eurodeputaţilor PNL la PPE: Trădătorii sunt primiţi în PE, dar sunt dispreţuiţi (Imaine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează anunţul preşedintelui PNL, privind trecerea parlamentarilor PNL la PPE, Victor Ponta a răspuns: ”O îngrozitoare minciună. Eu ţin minte, l-aţi dat dumneavoastră acum o săptămână, când îi spunea domnului Verhofstadt că noi suntem liberali şi aşa rămânem. Cred că pentru imaginea României este un lucru foarte prost. Numai în România s-a întâmplat, de două ori, nu o dată, ca un lider de partid să îşi ia partidul peste noapte şi să şi-l ducă dintr-o parte în alta. Nu mai există niciun precedent”.

Ponta a mai arătat că ”cei de la Bruxelles, Strasbourg, nu vor vorbi despre Antonescu, pentru că nu ştiu cine este Antonescu, ci despre faptul că în România, pentru a doua oară, un partid candidează într-un fel - PD era socialist, PNL, liberal - şi peste noapte, pentru că aşa decid liderii, trec la altă familie politică”.

”Să ştiţi că trădătorii şi traseiştii sunt primiţi în Parlamentul European, dar sunt dispreţuiţi cum sunt dispreţuiţi şi în România”, a mai spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că, în şedinţa de luni a conducerii partidului, va propune ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE din Parlamentul European, precizând că propunerea sa are în vedere faptul că ”Uniunea Europeană nu trebuie să fie condusă de un preşedinte socialist”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici