Ponta: Dragnea va fi în Guvern după 9 decembrie, se va ocupa de Administraţie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că nu se pune problema ca Liviu Dragnea să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor după alegeri, el arătând că secretarul general al PSD va fi în noul Guvern, unde se va ocupa de Administraţie, în calitate de ministru.

473 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dragnea va fi în Guvern după 9 decembrie, se va ocupa de Administraţie

Ponta: Dragnea va fi în Guvern după 9 decembrie, se va ocupa de Administraţie (Imagine: Bogdan Stamatin / MediafaxFoto)

Întrebat dacă este o variantă ca Dragnea să deţină preşedinţia Camerei Deputaţilor, după alegeri, Ponta a răspuns: "Nu se pune problema".

"Liviu Dragnea este un om cu o foarte mare experineţă în administraţia locală şi va fi alături de mine după 9 decembrie. Va fi principalul responsabil în cadrul Guvernului pentru reforma adminsitraţiei româneşti şi pentru o adevărată descentralizare. Este cel mai potrivit pentru acest lucru", a spus Ponta.

El a arătat că el îl va propune pe Dragnea pentru a se ocupa de Adminsitraţei în viitorul Executiv.

"Va fi în Guvern, pe el îl voi propune în Guvern şi va fi principalul responsabil de ceea ce înseamană descentralizare şi reformă administraţiei româneşti", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici