Ponta: NATO susţine modul în care România îşi îndeplineşte angajamentele şi aplică sancţiuni

Poziţia NATO este una de susţinere a modului în care România îşi îndeplineşte angajamentele de stat membru şi aplică sancţiunile internaţionale, a declarat premierul Victor Ponta, după întâlnirea avută, la sediul Ministerului Apărării, cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

192 afișări
Imaginea articolului Ponta: NATO susţine modul în care România îşi îndeplineşte angajamentele şi aplică sancţiuni

Anders Fogh Rasmussen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sosit, joi seară, la Bucureşti. Sosirea la Bucureşti a fost anunţată pe contul de Twitter al lui Anders Fogh Rasmussen, care menţionează că va avea întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi miniştrii Titus Corlăţean şi Mircea Duşă.

Aflat la final de mandat, Anders Fogh Rasmussen, efectuează în această perioadă vizite în mai multe state europene.

Într-un interviu pentru postul public de televiziune, Rasmussen, a declarat că semnalul transmis "potenţialilor agresori" este "nici să nu se gândească să agreseze un aliat NATO", el precizând, de asemenea, că Alianţa este pregătită să îşi apere fiecare bucăţică a teritoriului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici