Ponta şi-a ales doi consilieri onorifici. Cine sunt aceştia şi cum vor fi recompensaţi

Ioan Lascăr, preşedinte al Colegiului Medicilor din Bucureşti şi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică al Spitalului de Urgenţă Floreasca Bucureşti, şi deputatul PSD Mircea-Gheorghe Drăghici, specializat în managementul administraţiei publice, au fost numiţi consilieri onorifici ai premierului Ponta.

458 afișări
Imaginea articolului Ponta şi-a ales doi consilieri onorifici. Cine sunt aceştia şi cum vor fi recompensaţi

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin / MediafaxFoto)

Deputatul PSD este şi membru fondator al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Activitarea celor doi consilieri nu va fi remunerată.

Premierul a mai decis ca Radian Tufă şi Mircea Staicu (ambii PDL) să fie mutaţi din postul de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor în cel de inspector guvernamental la Secretariatul General al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici