Ponta va lucra la programul PSD: Dragnea mi-a cerut să mă ocup de ceva ce cred că mă şi pricep şi mi-a şi ieşit bine, şi anume banii românilor

Victor Ponta a declarat luni, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu Liviu Dragnea la sediul PSD, că va lucra la programul de guvernare al partidului şi se va ocupa de ceva ce i-a ”ieşit foarte bine şi anume banii românilor”.

735 afișări
Imaginea articolului Ponta va lucra la programul PSD: Dragnea mi-a cerut să mă ocup de ceva ce cred că mă şi pricep şi mi-a şi ieşit bine, şi anume banii românilor

Ponta va lucra la programul PSD: Dragnea mi-a cerut să mă ocup de ceva ce cred că mă şi pricep şi mi-a şi ieşit bine, şi anume banii românilor (Imagine: Codrin Prisecaru / Mediafax Foto)

”Liviu Dragnea mi-a cerut să mă ocup de ceva ce cred că mă şi pricep şi mi-a şi ieşit bine, şi anume banii românilor. Cunosc foarte bine şi ce înseamnă FMI, Comisie Europeană, Bancă Mondială, deficit şi aşa mai departe”, a declarat Ponta.

Dragnea a precizat că programul de guvernare cu care PSD va intra în campania electorală va fi discutat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, care va avea loc săptămâna viitoare, în Delta Dunării. ”I-am cerut lui Victor să se ocupe de partea de finanţe publice şi cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare, cred că este cel mai îndreptăţit să o facă, şi a acceptat şi cred că o să discutăm liniile principale sau tot programul de guvernare la Comitetul Executiv Naţional de săptămâna viitoare”, a declarat preşedintele PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici