Premierul Dacian Cioloş se întâlneşte luni cu liderii PNL în contextul lansării platformei România 100

Premierul Dacian Cioloş se va întâlni cu liderii PNL în jurul orei 11, discuţiile având loc în contextul lansării platformei România 100 de către şeful Executivului.

271 afișări
Imaginea articolului Premierul Dacian Cioloş se întâlneşte luni cu liderii PNL în contextul lansării platformei România 100

Premierul Dacian Cioloş se întâlneşte cu liderii PNL în jurul orei 11.00 în contextul lansării platformei România 100

Întâlnirea ar urma să aibă loc la sediul Guvernului, iar din delegaţia PNL fac parte preşedintele Alina Gorghiu, Ilie Bolojan şi Gheorghe Falcă, coordonatorul campaniei electorale a PNL.

Alina Gorghiu a spus, vineri, la Timişoara, că luni îi va prezenta lui Dacian Cioloş condiţiile PNL şi că se bucură că a afirmat că un premier tehnocrat nu poate avea "un program de guvernare, ci poate să exprime principii care să stea la baza unui program de guvernare", fiind apanajul unui partid.

"Ajustarea programului de guvernare a PNL a fost făcută în ultimele luni. Am ţinut cont de nişte principii sănătoase care stau la baza programului nostru de guvernare. Dacian Cioloş vorbeşte despre o administraţie fără corupţie, eficientă, de muncă bine plătită în România, vorbeşte de nişte lucruri care au stat la baza programului de guvernare fără să ştim că, la un moment dat, premierul va articula aceste principii. Vom avea, sunt convinsă, într-un viitor apropiat, o discuţie cu premierul pe acest program de guvernare şi, de ce nu, să-şi spună punctul de vedere", a mai declarat Alina Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici