Preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović, vine în România. Iohannis îl primeşte la Cotroceni

Preşedintele României, Klaus Iohannis, îl va primi marţi, 12 martie 2024, pe preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović, cu prilejul vizitei oficiale pe care acesta o efectuează în România, la invitaţia şefului statului român.

165 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović, vine în România. Iohannis îl primeşte la Cotroceni

Preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović, vine în România. Iohannis îl primeşte la Cotroceni

„Discuţiile se vor concentra pe dezvoltarea relaţiei bilaterale dintre România şi Muntenegru şi pe cooperarea sectorială, în multiple domenii de interes comun, precum creşterea schimburilor comerciale, interconectivitate, securitate cibernetică, afaceri interne şi justiţie, protecţie civilă, educaţie şi cercetare”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, preşedintele Klaus Iohannis „va reconfirma poziţia fermă a României pentru continuarea procesului de integrare europeană a statelor din Balcanii de Vest, subliniind sprijinul constant al ţării noastre pentru parcursul european al Muntenegrului”.

„Cei doi şefi de stat vor discuta şi despre situaţia regională de securitate, în contextul în care România şi Muntenegru au o cooperare foarte bună în domeniul Apărării, atât la nivel bilateral, precum şi în cadrul NATO”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici