Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha, mesaj video alături de Cătălin Cherecheş. Cherecheş îndeamnă electoratul să voteze PNL

Preşedintele PNL Maramureş Mircea Dolha a postat, vineri, un mesaj video în care apare alături de primarul Cătălin Cherecheş, în care edilul aflat în arest la domiciliu îndeamnă electoratul să-i voteze pe cei care nu i-au întors spatele când i-a fost greu, candidaţii PNL, printre care şi mama sa.

3595 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha, mesaj video alături de Cătălin Cherecheş. Cherecheş îndeamnă electoratul să voteze PNL

Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha, mesaj video alături de Cătălin Cherecheş. Cherecheş îndeamnă electoratul să voteze PNL (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Mesajul care a însoţit postarea, pe Facebook, a candidatului PNL la Senat - Maramureş, Mircea Dolha, a fost: "Cuvânt dat. Cuvânt respectat! Cătălin Cherecheş votează PNL".

Primarul din Baia Mare, Catalin Cherecheş, aflat în arest la domiciliu, i-a îndemnat pe alegători să voteze lista PNL la alegerile din 11 decembrie.

"(…) Vă invit pe toţi şi vă rog să îmi ascultaţi sfatul de a da votul unor oameni care merită, care au pus suflet alături de mine şi care nu mi-au întors spatele atunci când mi-a fost greu. Vă invit în 11 decembrie să votaţi lista pentru Parlament şi pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat a PNL", a declarat Cătălin Cherecheş, în clipul în care apare alături de preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha.

Cătălin Cherecheş mai spune în mesajul transmis alegătorilor că alături de Mircea Dolha a făcut primii paşi în politică, afirmând că viaţa a făcut ca la un moment dat cei doi să se despartă şi să se readune.

"În preajma alegerilor parlamentare este un moment important pentru Maramureş şi pentru Baia Mare, în special, şi domnul deputat Dolha care împreună cu mine a început primii paşi în politica băimăreană şi maramureşeană, dar viaţa a făcut să de despărţim la un moment dat, să ne readunăm, a fost şi este un om de onoare, care nu a marşat în a ataca, în a folosi ceea ce unii consideră că în politică este atuul numărul unu: denigrarea", mai spune Cherecheş.

Lista PNL pentru Senat, în Maramureş, este deschisă de actualul deputat Mircea Dolha, iar lista la Camera Deputaţilor este deschisă de mama edilului aflat în arest la domiciliu, Viorica Cherecheş, urmată de actualul senator Anca Boagiu.

Primarul reales al municipiului Baia Mare a fost eliberat din penitenciar în luna august şi plasat în arest la domiciliu.

În luna aprilie primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată. Cherecheş a fost reales la alegerile locale din 5 iunie, obţinând 70,14% din voturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici