Preşedinţii PNL din teritoriu vor alegeri de jos în sus şi congres în mai, iunie

Majoritatea preşedinţiilor de organizaţii PNL au susţinut, duminică, în şedinţă, necesitatea organizării alegerilor de jos in sus şi au criticat deciziile care au dus la scindarea partidului, făcând referire la întâlnirea convocată de Vasile Blaga la Ogrezeni, au declarat, surse, pentru MEDIAFAX.

660 afișări
Imaginea articolului Preşedinţii PNL din teritoriu vor alegeri de jos în sus şi congres în mai, iunie

Preşedinţii PNL din teritoriu vor alegeri de jos în sus şi congres în mai, iunie

Cei mai mulţi dintre preşedinţii de organizaţii care au luat cuvântul în şedinţă au cerut organizarea alegerilor interne de jos în sus, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Potrivit surselor citate, liberalii au fost nemulţumiţi de demersurile lui Vasile Blaga – convocarea întâlnirii de la Ogrezeni şi încercarea de a impune un candidat în partid, afirmând că astfel se scindează partidul.

În şedinţă s-a cerut organizarea alegerilor în sate, orase şi judeţe, urmând ca, ulterior, în 45 de zile să fie prezentate moţiunile pentru ca spre sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie, să aibă loc alegerile la vârful partidului.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a afirmat că ar vrea ca alegerile să fie organizate de sus în jos, însă, înţelege că ceilalţi colegi de partid îşi doresc alegeri de la baza formaţiunii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici