Video Prima reacţie a lui Carmen Dan, după ce Firea i-a cerut demisia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sâmbătă, la Neptun, după şedinţa CEx PSD în care Gabriela Firea i-a cerut demisia, că situaţia a fost tranşată prin vot de membrii PSD şi că poate colabora fără probleme cu Primăria Capitalei, fiind vorba despre instituţie şi nu de persoane.

3021 afișări

"Situaţia s-a tranşat în Comitetul Executiv, prin vot. Este important ce s-a discutat în Cex, eu pot lucra cu Primăria Capitalei. Aici nu vorbim de persoane, ci despre instituţii", a declarat Carmen Dan, la Neptun.

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sâmbătă demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situaţia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democraţi au dat un vot negativ.

”Doamna ministru nu a răspuns celor afirmate de mine deloc. A venit cu nişte xeroxuri însemnând mesaje pe SMS, pe Whatsapp între dna prefect şi un secretar de stat. Am întrebat-o pe faţă dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim pe mesaje. Nu mi se pare normal într-un comitet executiv să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale între prefect şi un domn din MAI, legat de proteste, de acţiuni”, a spus Gabriela Firea.

Aceasta a mai acuzat că ministrul a vrut să arate că toată responsabilitatea pentru evenimentele din 10 august este a prefectului Capitalei, o persoană apropiată primarului general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici