Primari PNL în oraşe USR PLUS. Florin Cîţu: „Vrem să recâştigăm primăriile Timişoara, Braşov, Alba Iulia, Bacău"

Noul preşedinte PNL, Florin Cîţu, a spus că între obiectivele mandatului său se numără câştigarea primăriilor marilor oraşe din România, în 2024.

560 afișări
Imaginea articolului Primari PNL în oraşe USR PLUS. Florin Cîţu: „Vrem să recâştigăm primăriile Timişoara, Braşov, Alba Iulia, Bacău"

Primari PNL în oraşe USR PLUS. Florin Cîţu: „Vrem să recâştigăm primăriile Timişoara, Braşov, Alba Iulia, Bacău"

Florin Cîţu a spus, sâmbătă seara, la Antena 3, că vrea ca PNL să câştige principalele primării din ţară, inclusiv Primăria Capitalei, în 2024.

„Vrem să recâştigăm primăriile Timişoara, Braşov, Alba Iulia, Bacău, primăriile de sector şi Primăria Generală cu membri ai PNL. Ţin foarte mult la acest lucru. Avem 3 ani de zile să pregătim oamenii. Nu avem nicio scuză să nu avem membri ai PNL în 2024 să candideze pentru aceste funcţii”, a spus Cîţu.

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al Partidului Naţional Liberal. El l-a învins în competiţia internă pe Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedinte în funcţie. Cîţu a obţinut 60,2% din sufragii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici