Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a votat pentru ”generaţia tânără” - GALERIE FOTO

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, însoţit la urne de o parte din familie, inclusiv de nepoţi, declară că a votat pentru ”generaţia tânără”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

590 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a votat pentru ”generaţia tânără” - GALERIE FOTO

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a votat pentru ”generaţia tânără” - VIDEO (Imagine: Adi Piclisan/ Arhiva Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

La ieşirea de la urnele amenajate la Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, unde este arondat, Mircea Hava a spus că ”aşteptările sunt pe măsura faptelor” şi că a votat pentru ”generaţia tânără”.

Răspunzând unei întrebări, Hava a spus că nu se teme de fraudă la alegeri, deoarece sistemul este ”foarte bine pus la punct”.

”Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu şi de soartă, în rest nu are de ce să-mi fie teamă. Nu mi-e teamă nici noaptea când mă duc pe stradă, nu mi-e teamă de fraudări, este cel mai safe mod de a se vota acum şi nu cred că cineva va face, va avea curajul să fure voturi pentru că aţi văzut ce s-a întâmplat. Sunt oameni care sunt în puşcărie, sunt oameni care sunt cu puşcăria suspendată, sunt oameni cu probleme pentru că au îndemnat la furtul votului, pentru că au furat voturi, deci nu mi-e teamă de aşa ceva. Sistemul, din câte ştiu, este foarte, foarte bine pus la punct. Nu cred că cineva va avea curajul”, a spus Hava.

În opinia acestuia, liberalii vor avea ”unele probleme în anumite localităţi”, unde ”partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în faţă”.

”Cred că vom avea unele probleme în anumite localităţi şi în special din cauza faptului că partidul nu a fost hotărât cu cine să meargă în faţă. Sunt tot timpul aceste discuţii. Toată lumea se consideră mai bună decât toată lumea şi în momentul acesta e o chestiune de delicateţe, e greu să-i spui <du-te acasă pentru că nu poţi să scoţi un scor bun şi nici măcar nu eşti echipat din toate punctele de vedere pentru a fi primar>”, a spus liderul PNL Alba.

Întrebat dacă se referă la Bucureşti, Mircea Hava a răspuns afirmativ. ”Da, mă refer la Bucureşti, nu cred că trebuie să facem acum o analiză".

Mircea Hava îşi încheie al cincilea mandat consecutiv de primar al municipiului Alba Iulia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici