Primarul Timişoarei a compus şi în concediul de anul acesta o melodie, intitulată ”Suntem ca norii” - AUDIO

Primarul municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, a compus şi în concediul de anul acesta, petrecut în Sardinia, o melodie, intitulată "Suntem ca norii", pe care a lansat-o pe YouTube şi pe o reţea de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

376 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei a compus şi în concediul de anul acesta o melodie, intitulată ”Suntem ca norii” - AUDIO

Nicolae Robu (Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Primarul Nicolae Robu şi-a încheiat, miercuri, sejurul în Sardinia, el postând pe Facebook o nouă melodie compusă de el în timpul vacanţei.

Melodia se intitulează "Suntem ca Norii", iar versurile aparţin scriitorului Percy Bysshe Shelley, fiind vorba de poemul "E veşnică pe lume doar uitarea".

"Gata sejurul de 9 zile în Sardinia! A fost minunat, m-am simţit foarte, foarte bine! Şi, dacă tot am avut mare succes anul trecut, postând, chiar înainte de plecarea la aeroport, pe Facebook, una din compoziţiile mele muzicale - e vorba de piesa «Ca marea», ajunsă, fără publicitate, la peste 14.000 de vizualizări, am decis să repet gestul. Aşadar, vă ofer piesa «Suntem ca norii», pe superbele versuri intitulate «E veşnică pe lume doar schimbarea», aparţinând lui P.B. Shelley (partea vocală e compusă şi ea, dar trebuie trasă în studio, ca şi în cazul piesei «Ca marea»). Dacă vă place, daţi like. Dacă nu vă place, postaţi textul «O prostie marca Robu şi asta, ca pasajul Michelangelo, Biblioteca UPT şi ca toate celelalte realizări»", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Alături de acest comentariu, edilul a postat şi versurile piesei muzicale.

Melodia a fost postată de primar şi pe YouTube.

Anul trecut, în timpul concediului petrecut în Ibiza, Nicolae Robu a postat pe Facebook melodia "Ca marea", compusă de el şi, ulterior, a anunţat că intenţionează să scoată un album cu piesele sale, după ce le va înregistra într-un studio profesionist.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici