Video Protest în faţa sediului MAI: Oamenii au depus perechi de încălţăminte în memoria copiilor care dispar anual | GALERIE FOTO, VIDEO

Reprezentanţi ai PNL Bucureşti, alături de alţi cetăţeni impresionaţi de cazul din Caracal s-au adunat în faţa sediului MAI şi depun, la ora transmiterii acestei ştiri, 400 de perechi de încălţăminte pentru fiecare copil care dispare anual fără urme.

2192 afișări

Manifestaţia vine în contextul tragediei din Caracal, unde Alexandra nu a mai putut fi salvată, deşi a sunat la 112 de trei ori.

„ Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost daţi dispăruţi 4000 de minori. Au fost regăsiţi 3600. Nu au mai fost găsiţi 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenţia că tragedia de la Caracal nu este singulară, depunem 400 de perechi de încălţăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în faţa clădirii Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis PNL Bucureşti vineri.

Evenimentul a început sâmbătă, la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra la 112.

La eveniment participă cetăţeni impresionaţi de cazul din judeţul Olt, dar şi preşedintele filialei Bucureşti a PNL, Violeta Alexandru, alături de preşedinţii filialelor celor şase sectoare şi de alţi reprezentanţi ai partidului.

Taguri:
mai,
protest,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici