Protest spontan la Ministerul Mediului, angajaţii nemulţumiţi de salarii

Zeci de angajaţi ai Ministerului Mediului şi instituţiilor din subordine protestează, miercuri la prânz, în faţa instituţiei, nemulţumiţi de salariile mici.

1198 afișări
Imaginea articolului Protest spontan la Ministerul Mediului, angajaţii nemulţumiţi de salarii

Protest spontan la Ministerul Mediului, angajaţii nemulţumiţi de salarii

Câteva zeci de persoane participă la protestul spontan din faţa Ministerului Mediului, angajaţii fiind nemulţumiţi că salariile nu au mai fost majorate de mulţi ani. În plus, protestatarii acuză că veniturile lor sunt mai mici în comparaţie cu salariile din alte ministere.

“De ani de zile nu mai suntem băgaţi în seamă. Avem colegi care ridică săli în picioare la Bruxelles şi nu au bani de cartele de metrou. Un consilier superior, cu 9 ani de experienţă, câştigă 953 de lei pe lună”, a declarat unul dintre protestatari.

Angajaţii solicită şi demisia ministrului Mediului, pe motiv că acesta s-a opus majorărilor salariale, susţinând că nu există bani pentru creşterea veniturilor în domeniul protecţiei mediului. “Am făcut 53 de adrese ministrului, proiecte pentru remedierea situaţiei şi ministrul ne-a tratat cu dispreţ”, a mai spus un protestatar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici