Protest USR la Parlament. Deputaţii, la discuţii cu Dragnea în biroului lui | FOTO, VIDEO

Deputaţii USR au protestat la Camera Deputaţilor, susţinând că se dezic de declaraţia semnată de Dragnea şi Tăriceanu în numele Parlamentului. Parlamentarii au mers la birou preşedintelui Camerei, fiind primiţi de Liviu Dragnea.

1288 afișări
Imaginea articolului Protest USR la Parlament. Deputaţii, la discuţii cu Dragnea în biroului lui | FOTO, VIDEO

Protest USR la Parlament. Deputaţii, la discuţii cu Dragnea în biroului lui | FOTO

Parlamentarii au venit cu pancarte pe care era scris mesajul "Nu în numele meu", făcând referire la declaraţia comună semnată de preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, ca replică la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, pe care deputaţii USR o contestă.

Iniţial, aceştia au protestat în faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor, însă, în contextul în care şedinţa nu a fost prezidată de Liviu Dragnea, au mers la biroul acestuia. După câteva minute, Dragnea, care se afla în birou, i-a primit pe parlamentari.

Mai mulţi deputaţi din Opoziţie au contestat, miercuri, în deschiderea plenului Camerei, declaraţia comună semnată de preşedinţii celor două Camere, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, şi dată în numele Parlamentului, ca reacţie la comunicatul Departamentului de stat.

Deputaţii Opoziţiei care au luat cuvântul şi au solicitat sancţionarea lui Dragnea pentru încălcarea Regulamentului şedinţelor comune, demisia acestuia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi s-au delimitat de declaraţia semnată de Dragnea şi Tăriceanu în numele Parlamentului.

Plenul Camerei Deputaţilor a debutat, miercuri, la ora 10.00, şedinţa fiind prezidată de vicepreşedintele Florin Iordache şi nu de către preşedintele Camerei, Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, nu a mai avut nicio ieşire publică de joia trecută, când s-a dezbătut şi supus votului moţiunea de cenzură depusă de PNL.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au semnat, marţi, o poziţie comună faţă de comunicatul transmis de Departamentul de Stat al SUA, transmiţând că dezbaterile, deciziile şi voturile din Parlament se desfăşoară în numele suveranităţii poporului şi nu pot face obiectul niciunei forme de presiuni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici