Rafila: Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid

  • Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid, spune ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.
  • El afirmă că Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa avansează într-un ritm alert.
491 afișări
Imaginea articolului Rafila: Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid

Rafila: Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid

„Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa avansează într-un ritm alert! La numai 7 luni de la semnarea contractului de finanţare, construcţia nouă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa devine realitate”, scrie pe Facebook Alexandru Rafila.

Ministrtul Sănătăţii îi felicită pe Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, pe Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judeţean şi echipa de proiect.

„Investiţia se ridică la 110 milioane de euro şi este finanţată de Ministerul Sănătăţii prin fondurile din PNRR. Susţinem întotdeauna autorităţile locale care au vocaţia protejării sănătăţii comunităţilor locale prin investiţii care se realizează rapid”, încheie Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici